NA24.no

Sterkt fra Steria

It-selskapet Steria økte omsetningen på 27 prosent i fjor, og omsatte for 690 millioner kroner i Norge. Nå skal selskapet ansette 65 nye it-hoder.

Selskapet leverer et resultat på 19,7 millioner kroner, noe som er en forbedring på mer enn 100 prosent i forhold til i fjor. Det viser årsregnskapet Steria la fram tirsdag.

Nå er selskapet på jakt i arbeidsmarkedet, og skal ansette 65 ny medarbeidere.

– Etterspørselen øker og markedet er godt. Vi er inne i en svært spennende tid, og opplever sterk vekst på flere sentrale områder. Derfor har vi økt antall ansatte fra 245 i 2004 til 290 ved utgangen av 2005, og vi er stadig på utkikk etter gode it-hoder. Totalt i år skal vi ansatte 65 nye medarbeidere. Vi er godt i gang med dette arbeidet, og har i første kvartal 2006 ansatt 23 medarbeidere, forteller Kjell Rusti, adm. direktør for Steria i Norge i en pressemelding.

Det er særlig innen konsulenttjenester, applikasjonsdrift og outsourcing selskapet hadde sterk vekst.

Selskapet fokuserer på de 500 største virksomhetene i Norge. 90 prosent av omsetningen kommer fra dette segmentet, og over halvparten fra offentlig sektor.

– I 2005 fikk vi en rekke nye oppdrag fra store eksisterende kunder som Skattedirektoratet, Oslo kommune, Telenor, Rikstrygdeverket, DnB NOR, Posten, og Politiet, forteller Rusti.

Også utenfor Norge vokser selskapet. Selskapet, som har mer enn 9000 medarbeidere i 14 land omsatte for 9,4 milliarder kroner i 2005, noe som er en vekst på 20 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere