NA24.no

Sterkt fra Super-Une

IT-bransjens gladgutt leverer sterke tall i fjerde kvartal.

Une Amundsens livsverk, SuperOffice, leverer gode tall i fjerde kvartal. Amundsen er ikke lenger like operativ i programvareselskapet, men det ser ikke ut til at selskapet tar skade av det.

NA24 - din næringslivavis

SuperOffice avslutter året med omsetningsvekst i alle deler av virksomheten, hvorav selskapets viktigste område, salg av nye lisenser, oppnådde en vekst på hele 24,5 prosent. De totale inntektene i fjerde kvartal endte på 78,9 millioner kroner mot 66,1 millioner kroner i fjerde kvartal i 2005.

Driftsresultatet ble 18,5 millioner kroner i fjerde kvartal mot 15,3 millioner kroner i samme kvartal året før. Driftsmarginen holder seg samtidig på gode 23,5 prosent i kvartalet.

- Selskapets finansielle stilling er meget solid. SuperOffice har i løpet av 2006 oppnådd sine viktigste strategiske målsetninger relatert til vekst i lisensomsetningen, satsningen på en utvidet partnerkanal, utvikling av SuperOffice programvare og forbedring av organisasjonen relatert til salg og utvikling, heter det i kvartalsrapporten.

Utbyttebetalingen er satt til 2 kroner per aksje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere