NA24.no

Foto: Even Landre (NA24)

Stikker fra Skagen

Sist oppdatert:
Porteføljeforvalter Filip Weintraub trekker seg.

Suksessrike Filip Weintraub trekker seg fra Skagen Fondene, og vil starte med investeringer i en annen setting. Han har hatt ansvaret for fondet Skagen Global.

Ifølge en melding fra selskapet vil Kristian Falnes avløse Weintraub. Filip Weintraub fortsetter som aksjonær i Skagen AS og står til disposisjon for selskapet i tiden som kommer.

I de kommende månedene vil han jobbe sammen med Kristian Falnes for å få til en myk overlevering av hovedforvalteransvaret for Skagen Global. Torkell Eide og Chris Tommy Simonsen vil fortsette å jobbe med Skagen Global sammen med Kristian Falnes.

Samtidig vil Beate Bredesen ta over ansvaret for Skagen Vekst etter Falnes. Hun har 13 års investeringserfaring og får nå hovedansvaret for Skagen Vekst. Hun har vært hos Skagen siden 2004 og har vært medforvalter av Skagen Vekst siden 2006 sammen med Kristian Falnes. Beate Bredesen vil jobbe sammen med Ross Porter, som begynte i Skagen i 2000 og har lang erfaring inne selskapsplukking og aksjeanalyse, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere