NA24.no

Stikker fra svenskene

Sist oppdatert:
Syv sentrale medarbeidere slutter i A-com.

Syv av de sentrale interaktiv-medarbeiderne i A-com i Norge slutter for å starte eget selskap.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Både daglig leder Sveinung Totland og kreativ leder Rune Glad hopper av Virtual Garden Screenplay for å starte nytt nettbyrå.

Ut på tur
Voyage er navnet på det nye byrået.

Voyage skal ifølge en pressemelding rendyrke og videreutvikle involverende kommunikasjonsløsninger med interaktive medier som kjerne.

– Jeg har hatt noen fine år i Løvenskiolds gate, men tiden var nå inne for å søke nye utfordringer, sier Sveinung Totland.

Virtual Garden Screenplay ble i sin tid startet av medarbeidere fra SLB Interactive. Også der var Totland og Glad i sentrale roller. Virtual Garden kjøpte siden aksjene i selskapet og har i den siste tiden fylt på med nye folk i Virtual Garden Screenplay.

– Det er her reisen er spennende - jakten på nye og sterkere måter for involvering. Vår kompetanse gjør oss i stand til å skape en optimal mediemiks for hvert enkelt prosjekt, sier Totland.

Voyage skriver at de vil gjøre dette ved å benytte seg av samarbeidspartnere innen media, strategi, tradisjonell reklame og teknologi.

Tung bakgrunn
De syv medarbeiderne i Voyage står bak mange av de prisvinnende interaktivjobbene de siste årene. De står blant annet bak vinnerjobbene «Tobakksbaronen» og alkoholkampanjen «Sette grenser» for Sosial- og Helsedirektoratet, Menn og kreft –kampanjen for Kreftforeningen, samt spillet «Jeg fant jeg fant» for Freia Melkesjokolade.

- AD Karl Petter Knutsen og AD Espen Hareide er ryggraden for våre løsninger sammen med utvikler Jørn T. Kinderås, 3D- animatør Magne Hage og produsent Maria Lima. Maria Lima jobbet med tv-produksjon i mange år før hun begynte i reklamebransjen. Limas kunnskap og kontakter i filmbransjen ligger som et solid fundament i måten Voyage lager løsninger på, skriver byrået i meldingen.

Selskapet ble stiftet så sent som i desember i fjor.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere