NA24.no

Stokker om i Yara-toppen

Konsernsjef Jørgen Ole Haslestad stokker om ledelsen av konsernet.

Yara gjør nå flere endringer i toppledelsen med både interne rokkeringer og nyansettelser.

NA24 - din næringslivsavis

Leder for Yaras Nedstrømsaktivitet, Edward Cavazuti, vil av familiære årsaker flytte tilbake til USA hvor han vil lede Yaras forretningsutvikling for Nord og Sør-Amerika.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Nåværende finansdirektør Egil Hogna vil tiltre som ny leder for Nedstrømssegmentet mens konserndirketør Hallgeir Storvik blir ny finans- og strategidirektør.

Konserndirektør Terje Bakken tar over ansvaret for selskapets aktivitet innen forsyning og handel mens det igangsettes søk eksternt etter ny konserndirektør for Industrisegmentet. Trond Stangeby vil fungere som leder for Industrisegmentet inntil ny konserndirektør er ansatt.

Endringene av ansvar i konsernledelsen til Yara vil bli gjennomført pr. 1. august 2009.

I tillegg er Håkan Hallèn ansatt som ny konserndirektør for personal- og organisasjonsutvikling etter Anne Grethe Dalane som fra 1. august 2009 tiltreer som regionsdirektør for Latin-Amerika og landsjef for Argentina.

- Endringene i konsernledelsen innebærer ikke en endring av selskapets strategi men er ledd i arbeidet med å ytterligere forbedre selskapets globale prosesser samt en videre satsing på nyskaping innen viktige områder for framtiden, sier konsernsjef Jørgen Ole Haslestad i en kommentar.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere