*Nettavisen* Økonomi.

Stollek i Telenor-ledelen

Foto: (Michael Wuertenberg)

Jon Fredrik Baksaas gjør omrokkeringer i flere land.

Telenor gjør endringer i ledelsen i virksomhetene i Montenegro, Ungarn, Thailand og Bangladesh.

De nye lederne er:
* I Montenegro er Kaaren Hilsen utnevnt til administrerende i Telenor Montenegro fra 18. januar 2011. Hun etterfølger Christopher Laska.

* I Ungarn er Christopher Laska utnevnt til administrerende direktør i Telenor Ungarn fra 18. januar 2011. Han etterfølger Anders Jensen som har besluttet å forlate Telenor.

* I Thailand er Jon Eddy Abdullah utnevnt til administrerende direktør i Dtac fra 1. mars 2011. Han etterfølger Tore Johnsen.

* I Bangladesh er Tore Johnsen utnevnt til administrerende director i Grameenphone fra 1. mars 2011. Han etterfølger Oddvar Hesjedal som returnerer til Oslo etter nærmere tre år. Hesjedal går inn i en senior lederstilling i Telenor-konsernet som annonseres senere.

* Telenor Pakistan vil annonsere ny administrerende direktør før Jon Eddy Abdullah fratrer.

- Jeg er meget fornøyd med de annonserte lederutnevningene. Det står sentralt i Telenors ledelsesfilosofi og i Telenors måte å drive virksomhet på å høste erfaring fra forskjellige markeder og kulturer. Jeg er trygg på at disse utnevningene vil være fordelaktige både for virksomhetene og for de nye lederne. Jeg ser også frem til å samarbeide med Oddvar i en ledende stilling i Telenor-konsernet, etter hans flotte innsats i Grameenphone sammen med alle de ansatte, skriver Jon Fredrik Baksaas, konserndirektør i Telenor, i en melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.