NA24.no

Stollek i Telenor-ledelen

(Michael Wuertenberg)
Jon Fredrik Baksaas gjør omrokkeringer i flere land.

Telenor gjør endringer i ledelsen i virksomhetene i Montenegro, Ungarn, Thailand og Bangladesh.

De nye lederne er:
* I Montenegro er Kaaren Hilsen utnevnt til administrerende i Telenor Montenegro fra 18. januar 2011. Hun etterfølger Christopher Laska.

* I Ungarn er Christopher Laska utnevnt til administrerende direktør i Telenor Ungarn fra 18. januar 2011. Han etterfølger Anders Jensen som har besluttet å forlate Telenor.

* I Thailand er Jon Eddy Abdullah utnevnt til administrerende direktør i Dtac fra 1. mars 2011. Han etterfølger Tore Johnsen.

* I Bangladesh er Tore Johnsen utnevnt til administrerende director i Grameenphone fra 1. mars 2011. Han etterfølger Oddvar Hesjedal som returnerer til Oslo etter nærmere tre år. Hesjedal går inn i en senior lederstilling i Telenor-konsernet som annonseres senere.

* Telenor Pakistan vil annonsere ny administrerende direktør før Jon Eddy Abdullah fratrer.

- Jeg er meget fornøyd med de annonserte lederutnevningene. Det står sentralt i Telenors ledelsesfilosofi og i Telenors måte å drive virksomhet på å høste erfaring fra forskjellige markeder og kulturer. Jeg er trygg på at disse utnevningene vil være fordelaktige både for virksomhetene og for de nye lederne. Jeg ser også frem til å samarbeide med Oddvar i en ledende stilling i Telenor-konsernet, etter hans flotte innsats i Grameenphone sammen med alle de ansatte, skriver Jon Fredrik Baksaas, konserndirektør i Telenor, i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere