*Nettavisen* Økonomi.

Storavtale til Norwegian

Foto: Mariusz Basiak (Norwegian)

Flyselskapet inngår avtale om flyvning av Star Tours kunder.

Norwegian utvider samarbeidet med Star Tour og inngår millionkontrakt om nærmere 800 flygninger av Star Tours kunder til en rekke middelhavsdestinasjoner neste sommer. For flyselskapet er utvidelsen av kontrakten verdt godt over 300 millioner kroner og omfatter nærmere 800 flygninger i løpet av vinteren og sommeren 2011.

Norwegian er et selskap med ambisjoner og har satset på flere fronter. ikke bare i Europa, men også interkontinentalt.

Les også: Norwegian til USA og Asia

- Vi har en veldig bra dialog med Star Tour og er stolte over at de nå ønsker å utvide samarbeidet med oss. Vi kommer til å kunne tilby passasjerene en helt ny reiseopplevelse i vår splitter nye kabin med såkalt Sky Interior, som hever komforten om bord betraktelig, skriver Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, i en melding.

Også Star Tour er fornøyd med å kunne utivide samarbeidet med Norwegian.

- Vi er veldig fornøyde med det utvidede samarbeidet med Norwegian, som innebærer flere fleksible, komfortable og rimelige flygninger for våre reisende. Samarbeidet med Norwegian betyr også at vi får bedre flytider enn tidligere, og det vet vi er svært viktig for kundene våre, skriver Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour.

De 800 flyvningene i den nye avtalen gjøres primært fra Sverige, Norge og Finland til en rekke destinasjoner ved Middelhavet.

Den opprinnelige avtalen om vintertrafikken er verdt over 130 millioner kroner og omfatter over 300 flyvninger til Egypt og Kanariøyene fra Norge og Sverige. Utvidelsen gjør at avtalen totalt omfatter 1100 flyvninger. Og den totale kontraktsverdien ligger på 490 millioner kroner.

Les flere saker på NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.