NA24.no

Denne banken kutter fastrenten med opptil 04 prosent og lanserer samtidig et nytt rentetilbud for unge under 34 år.
Denne banken kutter fastrenten med opptil 04 prosent og lanserer samtidig et nytt rentetilbud for unge under 34 år. (OUS, Placebo)

Storbank kutter renta

Sist oppdatert:
Landets største bank med fastrentekutt og nytt tilbud til unge

DNB kutter fastrentene Norges største bank, DNB, kutter rentene på fastrentelån med inntil 0,4 prosentpoeng og lanserer et eget fastrentelån spesielt for unge under 34 år.

- Unge boligkjøpere har ofte trang økonomi og boutgifter er for mange den største utgiftsposten. Med fast rente får du langt større kontroll og oversikt over månedsbudsjettet ditt, sierkonserndirektør Trond Bentestuen i en epost til Nettavisen onsdag morgen.

DNB har lenge jobbet for å hjelpe unge inn i boligmarkedet, både gjennom lansering av «Boliglån for unge» og ved å utfordre myndighetene på å øke BSU-rammene. Garanti mot økte boliglånsutgifter gir unge mennesker med boliglån en ekstra trygghet.

- Mange banker gir gode betingelser på lån med flytende rente til unge boliglånskunder. Nå har vi valgt å gi de unge og ofte nyetablerte et godt fastrentetilbud spesielt, fordi behovet for trygghet mot økning i boliglånsutgiftene nettopp er størst blant de unge. Garanti mot økte boliglånsutgifter kan gi den ekstra tryggheten, sier Bentestuen.

Nye priser fra i dag

DNBs nye rentesatser på fastrentelån for unge (under 34 år) er 3,25 prosent på lån med tre års bindingstid, 3,50 på lån med 5 års bindingstid og 4,20 på lån med 10 års bindingstid. Fastrente gis inntil 85 prosent av verdigrunnlaget.


Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere