NA24.no

Stordalen bygger slottskopi

SLOTTSFEST: Petter Stordalen bygger en kopi av Slottet i Oslo foran Choice Hotel sitt hovedkvarter på Frogner i Oslo. Fredagen holder Stordalen 16. mai-fest.
SLOTTSFEST: Petter Stordalen bygger en kopi av Slottet i Oslo foran Choice Hotel sitt hovedkvarter på Frogner i Oslo. Fredagen holder Stordalen 16. mai-fest. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En kopi av Slottet blir rammen rundt den årlige festen hotelleier Petter Stordalen holder 16. mai.

«Byggearbeidene» var onsdag i full sving.

Den årlige festen har alltid et tema, og årets fest er ikke noe unntak. Onsdag var arbeidene med å rigge en stor kopi av Slottet foran inngangspartiet på hovedkontoret til Choice Hotels på Frogner i full gang.

– Det kommer helt garantert til å bli helt konge, skrev vertskapet, Gunhild A. Stordalen og Petter Stordalen da de i april sendte ut invitasjonen til gjestene. Der gikk det også fram at de ville benytte festen i 2014 til å hylle dem som var med på bygge Norge.

PARTY: Petter Stordalen og kona Gunhild Stordalen inviterer til fest 16. mai.


– Vi ønsker å feire norske helter og håper gjestene lar seg inspirere, enten av politiske helter, idrettshelter eller andre som har gjort noe stort for Norge, fortalte Stordalen til VG da invitasjonen ble sendt ut.

Og bortsett fra champagnen som skal serveres, vil Stordalen servere gjestene norsk mat på festen.

(©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere