NA24.no

INGEN FEST: Petter Stordalen kommer ikke til å arrangere sin tradisjonsrike 16.mai-fest i år.
INGEN FEST: Petter Stordalen kommer ikke til å arrangere sin tradisjonsrike 16.mai-fest i år. Foto: Pontus Höök (NTB scanpix)

Stordalen dropper 16.mai-fest igjen

Sist oppdatert:
- Satser på comeback neste år.

Ekteparet Petter og Gunhild Stordalen har normalt holdt storslåtte temafester den 16. mai hvert år. I fjor ble det ikke noe av på grunn av Gunhilds alvorlige sykdom.

Nå bekrefter Petter Stordalen overfor Nettavisen at det heller ikke blir noe fest i år.

- Det blir ikke 16. mai-fest i år. Vi satser på comeback til neste år. Det er min eneste kommentar, sier Stordalen til Nettavisen.

- Kan du si noe om hvorfor?

- Nei.

Dette er tredje år på rad at forretningsekteparet ikke holder fest dagen før grunnlovsdagen.

INGEN FEST: Ekteparet Petter og Gunhild Stordalen kommer ikke til å arrangere 16. mai-fest i år.

Ekteparet har som kjent arrangert storslåtte temafester de siste årene; svensker, hippier og bønder har vært tema, samt Norge og grunnlovsjubileet. Tidligere har begrunnelsen for å avstå fra festlighetene vært Gunhilds sykdomssituasjon. Hun ble i 2014 diagnostisert med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerodermi, og ble samme vinter behandlet ved en klinikk i Nederland.

I mars i fjor gikk Gunhild Stordalen åpent ut i norske medier og fortalte at hun hadde fått et alvorlig tilbakefall. Kilder nær paret sa da til Nettavisen at de hadde vært gjennom en tøff periode, og at de var lei seg for at de ikke fikk arrangert festen det året.

Se video av Stordalen-paret fra tisdliugere 16. mai-fester her:

Året før samlet paret en gruppe nære venner til fest på Stordalens luksushotell The Thief på Tjuvholmen i Oslo, som en liten erstatning for at den store festen altså ikke ble noe av.

Sist 16. mai-festen ble arrangert på Choice' hovedkontor i 2014. Da var festens tema grunnlovsjubileet. Den gang ble inngangspartiet på hovedkontoret på Frogner i Oslo bygget om til en kopi av Slottet.

På gjestelisten til den storslagne festen står alt fra artister, idrettsutøvere, skuespillere, forretningsfolk og TV-personligheter – og Kjendis-Norge pleier å strømme til og være i skikkelig festmodus.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere