*Nettavisen* Økonomi.

Stordalen-hotell rangert som et av verdens beste

Petter Stordalen avbildet på The Thief under åpningen av taket på hotellet.

The Thief har fått plass på reisemagasinet Condé Nast Travelers «Gold List» for 2016.

16.12.15 10:14

Det er første gang det prestisjefylte magasinet har funnet plass til et norsk hotell på listen med 150 hoteller.

- At The Thief nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler, er vanvittig stort, sier hotellmagnat Petter Stordalen i en pressemelding.

- Ambisjonene var skyhøye fra dag én. Vi skulle skape et hotell med kvalitet ned til hver minst detalj. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er imidlertid en plass på «The Gold List 2016» nærmest for ambisiøst for et norsk hotell, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

The Thief ligger på Tjuvholmen i Oslo. Foto: Flickr.com

Da The Thief åpnet dørene i 2013, kapret hotellet en plass på magasinets ”The Hot List 2013”. Listen over de beste nye hotellene i verden. Tre år senere er hotellet inkludert på ”The Gold List 2016”, og i tillegg rangert på 22. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

- Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge, sier Jarle Moen, hotelldirektør på The Thief.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

København-hotellet D'Angleterre er Danmarks representant på listen. Her fra presidentsuiten. Foto: www.dangleterrehotel.com

Fra Danmark har Condé Nast Traveler tatt med ærverdige Hotel d’Angleterre i København på listen, mens det 12 rom store Stockholm-hotellet Ett Hem er Sveriges representant. Island har også fått plass på listen med Hotel Budir.

USA har flest hoteller på listen (33), mens Italia følger på andreplass med 13.

Condé Nast Traveler har også en egen kategori på listen med cruiserederier. Norwegian Cruise Line, som tidligere var norskeid, er ett av sju rederier som har fått plass på oversikten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag