NA24.no

Stordalen-hotellet i Roskilde er konkurs


Prindsens Hotell har huset norske musikkjournalister og Roskilde-entusiaster i en årrekke. Nå er det slutt.
Prindsens Hotell har huset norske musikkjournalister og Roskilde-entusiaster i en årrekke. Nå er det slutt. Foto: Google Streetview
Sist oppdatert:
Knapt før den siste konserten ved årets Roskilde-festival tonet ut, gikk legendariske Prindsens Hotell til skifteretten.

En epoke er over for hotellgjestene som hvert eneste år har sjekket inn på Prindsens, og nytt godt av hotellets danske manér med en gratis Gammel dansk på resepsjonsdisken.

Nå er det over.

Hotel Prindsen i Roskilde er lukket som følge af konkurs, heter det i et brev bobestyrer Henrik Selchau Poulsen har sendt til alle kreditorer.

Stordalen-hotell
Clarion Collection Hotel Prindsen er de siste årene drevet under paraplyen til hotellkongen Petter Stordalen.

Nå henvises i stedet hotellgjestene til erkerivalene Scandic, som har et av byens andre hoteller.

Som det heter på hotellets nettside: «Da det ikke har vist sig muligt at opretholde driften af Hotel Prindsen eller på kort tid overdrage driften til en ny forpagter/lejer, har kurator den 16. juli 2015 måttet indstille driften af hotellet».

Booket fra år til år
Stamgjestene ved Roskilde-festivalen har pleid å booke for neste år, i det de sjekket ut fra Prindsens. Alle disse har nå fått brev fra hotellet med beskjed om å finne et nytt sted å bo.

Thats rock'n roll!

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere