NA24.no

Stordalen kjøper tre hoteller

Stockholm, SVERIGE 20160613. Petter Stordalen på Clarion Sign Hotel i Stockholm i forbindelse med EAT Stockholm Food Forum hvor kona Gunhild Stordalen skal åpne konferansen mandag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Stockholm, SVERIGE 20160613. Petter Stordalen på Clarion Sign Hotel i Stockholm i forbindelse med EAT Stockholm Food Forum hvor kona Gunhild Stordalen skal åpne konferansen mandag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Forrige uke solgte han fem hoteller. Denne uken kjøper han.

(estate nyheter): Nordic Choice Hotels overtok i går Best Western Hotel Linköping, Best Western Plus Priceless Hotel i Linköping og det nya The Box Hotel som åpner i Linköping april 2018. Hotellkjeden eier og driver fra før Quality Hotel Ekoxen i sentrum av Linköping.

FIRE HOTELLER I ÉN BY: Petter Stordalen kjøper fire hoteller i svenske Linköping.

– Med fire hoteller i byen blir vi markedsledende og det betyr at vi på alvor og med full kraft kan bidra til å utvikle og øke Linköpings tiltrekningskraft. Det er et enormt potensial i Linköping og det skal vi ta vare på nå når vi begynner på arbeidet med å få flere besøkere til byen, sier Petter A. Stordalen.

Med kjøpet av de tre hotellene øker Stordalen porteføljen fra 209 til 607 rom i byen.

– Det er en samling av veldig godt drevne hoteller og jeg og mitt team ser nå frem til å sette vårt preg på, sier Stordalen.

Sist uke solgte Stordalen en portefølje med fire norske hoteller og ett i Sverige til det svenske hotelleierselskapet Midstar Group.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere