NA24.no

Stockholm, SVERIGE 20160613. Petter Stordalen på Clarion Sign Hotel i Stockholm i forbindelse med EAT Stockholm Food Forum hvor kona Gunhild Stordalen skal åpne konferansen mandag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Stockholm, SVERIGE 20160613. Petter Stordalen på Clarion Sign Hotel i Stockholm i forbindelse med EAT Stockholm Food Forum hvor kona Gunhild Stordalen skal åpne konferansen mandag morgen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Stordalen kjøper tre hoteller

Sist oppdatert:
Forrige uke solgte han fem hoteller. Denne uken kjøper han.

(estate nyheter): Nordic Choice Hotels overtok i går Best Western Hotel Linköping, Best Western Plus Priceless Hotel i Linköping og det nya The Box Hotel som åpner i Linköping april 2018. Hotellkjeden eier og driver fra før Quality Hotel Ekoxen i sentrum av Linköping.

FIRE HOTELLER I ÉN BY: Petter Stordalen kjøper fire hoteller i svenske Linköping.

– Med fire hoteller i byen blir vi markedsledende og det betyr at vi på alvor og med full kraft kan bidra til å utvikle og øke Linköpings tiltrekningskraft. Det er et enormt potensial i Linköping og det skal vi ta vare på nå når vi begynner på arbeidet med å få flere besøkere til byen, sier Petter A. Stordalen.

Med kjøpet av de tre hotellene øker Stordalen porteføljen fra 209 til 607 rom i byen.

– Det er en samling av veldig godt drevne hoteller og jeg og mitt team ser nå frem til å sette vårt preg på, sier Stordalen.

Sist uke solgte Stordalen en portefølje med fire norske hoteller og ett i Sverige til det svenske hotelleierselskapet Midstar Group.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere