*Nettavisen* Økonomi.

Stordalen sentral i ny bok

Forfatteren er klar med oppfølgeren til Kongepudler, men nekter i et intervju å si hvem han er.

20.10.07 12:36

Den anonyme forfatteren av Kinderegg-effekten sier det er vanskelig å holde navnet sitt hemmelig. I et Dagbladet-intervju, som er gjort på e-post gjennom Kagge Forlag, sier forfatteren av Kongepudler og den nye boken Kindereggeffekten, at det var én gang han holdt på å avsløre seg.

- En gang var det faktiske veldig vanskelig. I fjor høst var jeg på en fest der det også var flere norske forfattere. Folk begynte å diskutere hvem som kunne ha skrevet Kongepudler. En av forfatterne sa at han visste veldig godt hvem den anonyme forfatteren er. Vedkommende skrøt av å være personlig venn av Anonym og da de andre av festdeltakerne ba vedkommende om å røpe den anonymes navn, var svaret av vedkommende hadde lovet Anonym å ikke røpe det. Siden jeg aldri hadde sagt noe til vedkommende, var djeg akkurat da veldig fristet til å si sannheten, skriver den anonym forfatteren til Dagbladet.

I den nye satiren, som kommer ut på Kagge Forlag, er kronprinsparet, Petter Stordalens miljøengasjement, Ari Behn og Jens Stoltenberg sentrale elementer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.