NA24.no

Stordalen vil ha rally med Frp-Sandberg

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Stordalen vil ha rushtidsrally fra Asker til Oslo en vanlig morgen klokka åtte.

I sin egen blogg skriver Petter Stordalen at han oppfordrer Frps Per Sandberg til et rushtidsrally.

«Hvor lang tid tar det å kjøre bil fra Asker til Oslo en vanlig morgen klokka åtte? Hvor mye koster rushet bilisten, miljøet og samfunnet? Hvordan kan kutte kø og utslipp? Og hvor fort kan vi få til endring?», det ønsker den kjente hotellinvestorene å komme til bunns i.

Vil ha rushtidsavgift
Stordalen vil innførte rushtidsavgift rundt Oslo, og viser til en nedgang på 20 prosent av biltrafikken og 15 prosent av utslippene etter Stockholm innførte avgiften.

«Look to Stockholm! Look to London! Look to Singapore! Look to Tromsø etterhvert.Men se for all del ikke til hovedstaden. Her er det få smil å se ved Bygdøylokket en mandag klokken 8. Med Oslopakke 3 ser det ut som pendlerne skal sitte der og trøkke helt fram til 2019. Fordi det er skal være sosialt», spør Stordalen.

Utfordrer Sandberg
Petter Stordalen utfordrer Frps Sandberg og andre avgiftsmotstandere til et rally.

Han vil finne ut av hvor lang tid man bruker fra Asker til Oslo en vanlig morgen klokken åtte, og hvordan man blir kvitt både køen og utslippene.

Til rushtidsrallyet stiller Stordalen selv i elbil. Han oppforder samtidig andre til å måle tiden ved å toget fra Asker til Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere