NA24.no

Store ølkøer og utsolgt etter to dager

Foto: Morten Karlsen (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ekstreme ølkøer på Norwegian Wood.

Norwegian Wood festivalen i Oslo er over, og festivalsjefen forteller til NA24 at de ligger an til å gå i overskudd.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

- Drikkesalget gikk veldig bra. Det samme gjorde billettsalget. Det er litt tidlig, men det ser ut som at det blir et lite overskudd, sier festivalsjef Jørgen Roll til NA24, sier Roll.

Men selv om Roll er fornøyd med salget, var ikke alle like fornøyd med ølkøen på stedet.

Her ser du video av ølkøen fredag kveld:

Morten Ø. Karlsen i Nettavisen var på Norwegian Wood på fredag og forteller at flere reagerte på de enorme ølkøene på stedet.

- Køene var veldig lange. I spillepausen mellom Lenny Kravitz og Tom Petty var det en ekstremt lang kø på de to ølutsalgene ute på det åpne området, forteller Karlsen.

- Jeg kan ikke tro annet enn at de tapte mye penger på å ikke ha et mer effektivt system, eller hadde flere utsalgssteder, sier han.

Roll bekrefter over NA24 at køene var veldig lange. Han forteller også at de bommet på innkjøpet.

- På fredag kveld gikk vi tom for både rød- og hvitvin, vin vi hadde estimert skulle vare hele helgen. På lørdag måtte vi ut og handle mer, sier Roll.

- Det var lange køer på fredag. Det må jo ha gått utover ølsalget?

- Nei, det tror jeg ikke. Omsetningen gikk over all forventning, og ordrene ble kjempestore etterhvert. Det gikk ikke utover omsetningen, det skal jeg love deg. Når 9.000 øltørste publikumere skal ha øl samtidig. Det hadde blitt kø hvor som helst, sier Roll.

- Vi beklager selvfølgelig at noen følte det var litt lang kø, men vi prøver å tilrettelegge så godt som mulig, sier Roll.

Etter det NA24 erfarer, ble det solgt opp mot 30.000 liter øl i løpet av de fire festivaldagene i år. Det er omtrent 10.000 mer enn vanlig.

Jørgen Roll opplyser at fredagen og søndagen ble veldig bra, og at billettsalget gikk over all forventning i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere