NA24.no

Storebrand kaprer andeler

Foto: Fotograf:Åserud, Lise (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Storebrand vinner frem i tjenestepensjonsmarkedet.

Storebrand ligger an til å få en positiv såkalt flyttebalanse på 3,1 milliarder kroner i tjenestepensjonsmarkedet i 2009. Mesteparten kommer fra anbudsprosesser som er avsluttet i fjerde kvartal. Dette skriver selskapet i en melding.

-De gode salgsresultatene bekrefter Storebrands posisjon som den ledende tjenestepensjonsleverandøren, skriver administrerende direktør Lars Løddesøl i Storebrand Livsforsikring i en melding.

Seks større bedriftskunder i privat sektor flytter alene til sammen over 2,5 milliarder kroner i pensjonsmidler til Storebrand. Flere av disse er pensjonskasser som overføres til forsikret løsning i Storebrand.

Flere store offentlige virksomheter har også flyttet tjenestepensjonsordningen sin til Storebrand.

- At så mange av de store pensjonskundene som har vært på anbud i høst velger Storebrand som leverandør er en tillitserklæring. Vi vil gjøre vårt ytterste for at våre nye kunder og deres ansatte blir fornøyde med Storebrand som pensjonsleverandør", skriver Løddesøl.

Samlet netto tilflytting av tjenestepensjon til Storebrand Livforsikring de siste 5 årene er nå på over 12 milliarder kroner. Det meste av tilflyttingen i fjerde kvartal vil bli regnskapsført i første kvartal 2010. opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere