*Nettavisen* Økonomi.

Storebrand kutter renten for andre gang på én måned

Beste rente på ordinært Boliglån blir 2,30 prosent nominelt (2,38 % effektivt**), og gjelder for kunder i Storebrand Fordel (kunder med tjenestepensjon i Storebrand. Illustrasjonsfoto. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Storebrand Bank kutter boliglånsrenten med inntil 0,15 prosentpoeng. Laveste nominelle rente blir dermed 2,1 prosent.

30.09.15 07:40

– Som en av svært få banker satte vi ned renten for kun en måned siden, og nå gjør vi det igjen. Med dagens rentenedsettelse fortsetter vi å være blant de rimeligste bankene i markedet på lån, forteller Hanne Gudding, kommunikasjonssjef i Storebrand.

Beste rente på ordinært Boliglån blir 2,30 prosent nominelt (2,38 % effektivt**), og gjelder for kunder i Storebrand Fordel (kunder med tjenestepensjon i Storebrand). Beste rente for øvrige helkunder med Boliglån, blir nominelt 2,40 prosent (2,49 % effektivt***). Renten settes ned med 0,10 prosentpoeng for disse to kundegruppene.

Innskuddsrentene settes også ned. Beste sparerente etter endringen blir 1,00 prosent.

Som første bank i Norge utvidet Storebrand tidligere i år aldersgrensen for Boliglån for unge. Mens man tidligere måtte være under 34 år for å få den gunstige boliglånsrenten, kan nå kunder til og med 40 år få såkalt BSU.

Ny rente for BLU40 blir nominelt 2,10 prosent (2,18 % effektivt*), en rentenedsettelse på 0,15 prosentpoeng.

For nye lån gjelder nye betingelser fra 30. september. For eksisterende lån gjelder betingelsene fra og med 7. desember. Innskuddsrentene settes ned fra samme dato.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag