*Nettavisen* Økonomi.

Storebrand kutter renten for andre gang på én måned

Beste rente på ordinært Boliglån blir 2,30 prosent nominelt (2,38 % effektivt**), og gjelder for kunder i Storebrand Fordel (kunder med tjenestepensjon i Storebrand. Illustrasjonsfoto. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Storebrand Bank kutter boliglånsrenten med inntil 0,15 prosentpoeng. Laveste nominelle rente blir dermed 2,1 prosent.

30.09.15 07:40

– Som en av svært få banker satte vi ned renten for kun en måned siden, og nå gjør vi det igjen. Med dagens rentenedsettelse fortsetter vi å være blant de rimeligste bankene i markedet på lån, forteller Hanne Gudding, kommunikasjonssjef i Storebrand.

Beste rente på ordinært Boliglån blir 2,30 prosent nominelt (2,38 % effektivt**), og gjelder for kunder i Storebrand Fordel (kunder med tjenestepensjon i Storebrand). Beste rente for øvrige helkunder med Boliglån, blir nominelt 2,40 prosent (2,49 % effektivt***). Renten settes ned med 0,10 prosentpoeng for disse to kundegruppene.

Innskuddsrentene settes også ned. Beste sparerente etter endringen blir 1,00 prosent.

Som første bank i Norge utvidet Storebrand tidligere i år aldersgrensen for Boliglån for unge. Mens man tidligere måtte være under 34 år for å få den gunstige boliglånsrenten, kan nå kunder til og med 40 år få såkalt BSU.

Ny rente for BLU40 blir nominelt 2,10 prosent (2,18 % effektivt*), en rentenedsettelse på 0,15 prosentpoeng.

For nye lån gjelder nye betingelser fra 30. september. For eksisterende lån gjelder betingelsene fra og med 7. desember. Innskuddsrentene settes ned fra samme dato.

Annonsebilag