Storfornøyd med å holde det han lover

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)

Norwegian slår seg på brystet etter 95 prosents punktlighet.

Norwegian melder at passasjerveksten fortsatte i august måned, samtidig som punktligheten i Norge lå på over 95 prosent. Totalt fløy mer enn 1,5 millioner passasjerer med selskapet, en økning på 19 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Fyllingsgraden var også høy, 82 prosent.

I august i år fløy 1.526.755 passasjerer med Norwegian. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 26 prosent. Kabinfaktoren var på 82 prosent i august, opp med 3 prosentpoeng fra august 2010.

- Flere fabrikknye fly, bredbånd om bord og ikke minst en meget høy punktlighet og regularitet blir satt pris på av våre reisende. Det er inspirerende å se at et stadig bedre flytilbud gir seg utslag i så gode trafikktall, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en melding.

Les også: Norwegian kjøper flere fly

I Norge hadde Norwegian en punktlighet på 95,3 prosent i august, ifølge Avinors statistikk. Medregnet charterflygningene var punktligheten 94,5 prosent. Også i Sverige og Danmark var punktligheten godt over 90 prosent. Totalpunktligheten var 90 prosent, samtidig som selskapet opererte tilnærmet 100 prosent av de planlagte flygningene i august. I løpet av en måned måtte 4 av 11.468 avganger kanselleres, en regularitet på 99,97 prosent, ifølge flyselskapet.

Les også: Knallvekst for Norwegian

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.