NA24.no

Storfornøyd med å holde det han lover

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)
Norwegian slår seg på brystet etter 95 prosents punktlighet.

Norwegian melder at passasjerveksten fortsatte i august måned, samtidig som punktligheten i Norge lå på over 95 prosent. Totalt fløy mer enn 1,5 millioner passasjerer med selskapet, en økning på 19 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Fyllingsgraden var også høy, 82 prosent.

I august i år fløy 1.526.755 passasjerer med Norwegian. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 26 prosent. Kabinfaktoren var på 82 prosent i august, opp med 3 prosentpoeng fra august 2010.

- Flere fabrikknye fly, bredbånd om bord og ikke minst en meget høy punktlighet og regularitet blir satt pris på av våre reisende. Det er inspirerende å se at et stadig bedre flytilbud gir seg utslag i så gode trafikktall, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en melding.

Les også: Norwegian kjøper flere fly

I Norge hadde Norwegian en punktlighet på 95,3 prosent i august, ifølge Avinors statistikk. Medregnet charterflygningene var punktligheten 94,5 prosent. Også i Sverige og Danmark var punktligheten godt over 90 prosent. Totalpunktligheten var 90 prosent, samtidig som selskapet opererte tilnærmet 100 prosent av de planlagte flygningene i august. I løpet av en måned måtte 4 av 11.468 avganger kanselleres, en regularitet på 99,97 prosent, ifølge flyselskapet.

Les også: Knallvekst for Norwegian

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere