Storkontrakt fra Forsvaret

Foto: Forsvaret (Forsvaret)

Velger Accenture AS som leverandør til Logistikkprosjektet.

Accenture AS ble 24. juni 2011 tildelt kontrakt for Logistikkprosjektet i LOS-programmet i Forsvaret,melder Forsvaret i dag.

Tildelingen skjedde på grunnlag av evaluering av endelige tilbud etter forhandlinger mellom Forsvaret og de to tilbyderne Accenture og IBM. Det var Accenture som den 14. juni 2011 leverte det som ble vurdert som det samlet sett beste tilbudet for Forsvaret.

- Forhandlingene har vært omfattende og krevende, men Forsvaret har hatt et godt samspill med begge tilbyderne gjennom hele prosessen. Forsvaret har vært veldig opptatt av å gi tilbyderne en lik og objektiv behandling. Vi er godt fornøyd med resultatet av forhandlingene, sier sjef LOS-programmet brigader Jan Christian Ødegaard, som har ledet forhandlingene fra Forsvarets side.

Forsvaret mottok de initielle tilbudene på implementering av logistikkløsning i SAP i oktober 2010. Tilbudene er blitt grundig evaluert etter kriteriene kvalitet, kompetanse og pris, hvor kriteriet kvalitet har vært tillagt størst vekt.

Konkurranse med forhandling
Anskaffelsen er gjennomført som en konkurranse med forhandling og regulert av lov og forskrift om offentlige anskaffelser. Prekvalifiserte tilbydere mottok konkurransegrunnlaget, inkludert Forsvarets krav, 10. juni 2010.

Tilbudsevalueringer har pågått siden 14. oktober 2010. I overkant av 200 personer fra ulike avdelinger i Forsvaret har deltatt i evalueringene, og solide analyse- og metodeverktøy er benyttet for å ivareta presisjon.

Forsvaret planlegger å signere kontrakt etter utløpet av klagefristen 14. juli 2011.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag