NA24.no

Storkontrakt til Veidekke

Sist oppdatert:
Sørlandssenteret skal bygge ut og Veidekke sikret storkontrakten.

Olav Thon Eiendomsselskap og Vital Forsikring, som sammen eier Sørlandssenteret, har blitt enige med Veidekkes heleide selskap Br. Reme om en utbyggingskontrakt med en verdi på hele 570 millioner kroner. Det melder selskapet i en børsmelding fredag.

Følg aksjekursen til Veidekke her

Utvidelsen av senteret innebærer at det skal bygges 73.000 kvadratmeter handelsareal og 37.000 kvadratmeter parkeringshus.

Oppstarten vil være rett over sommeren i år, og ferdigstillelse av den første fasen skal være høsten 2011. Fase to skal avsluttes høsten 2013.

Veidekkeselskapet Br. Reme AS er valgt som ansvarlig entreprenør for denne store utbyggingen. Administrerende direktør i selskapet, Dagfinn Røkenes, er selvsagt meget tilfreds med å vinne en så stor og spennende oppgave.

- Veidekke har hatt gleden av å samarbeide med Olav Thon Gruppen og Vital på mange og store oppgaver tidligere, og erfaringene fra disse oppgavene er det beste fundament for et fortsatt godt samarbeid, sier Røkenes i en børsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere