NA24.no

Stormark til Nettavisen

(Paul Weaver, Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Den premierte reporteren Kjetil Stormark skal nå blogge for Nettavisen.

Samme dag som reporter Kjetil Stormark lanserer sin andre bok om 22. juli, er det klart at han starter som blogger i Nettavisen.

Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum er svært fornøyd med å få Kjetil Stormark på laget.

- Når en av Norges fremste undersøkende reportere vil blogge for Nettavisen, så er det en anerkjennelse og en styrking av vårt redaksjonelle tilbud.

Stormark har flere ganger blitt hedret av SKUP. Han fikk SKUP-diplom i 1999 for avsløring av et hemmelig lager for kjemiske stridsmidler utenfor Murmansk på Kolahalvøya i Russland. (Publisert i VG) og SKUP-prisen (1998) for nyhetsdekning og avsløringer om Bouchikhi-saken, det såkalte Mossad-attentatet på Ahmed Bouchiki på Lillehammer 21. juli 1973.

I sitt første blogginnlegg for Nettavisen, skriver Stormark om sin nye bok: «Massemorderens private e-poster».

- Samme dag som jeg debuterer som kommentator på Nettavisens sider, gir jeg i dag ut en bok jeg håper kan bli et bidrag til ytterligere innsikt. Boken heter «Massemorderens private e-poster». Seks dager etter terrorangrepene ble jeg kontaktet av hackere som jeg har fulgt som journalist, og informert om at de hadde hacket flere av Breiviks e-postkontoer. Uten min vitende og medvirkning. Jeg ble spurt om jeg var villig til å overlevere materialet til politiet. Hackerne ville gjerne hjelpe politiet med etterforskningen. Selvsagt sa jeg ja. Materialet omfatter flere tusen av Breiviks private e-poster, skriver Stormark i blogginnlegget.

- Tegnerne har frie hender til å spøke med hvem de vil, sier Gunnar Stavrum, ansvarlig redaktør i Mediehuset Nettavisen.

Stavrum sier at det ligger en helt klar strategi bak det at Stormark nå kommer inn som blogger i Nettavisen.

- Nylig inngikk Nettavisen også samarbeid med Elin Ørjasæter, og vi bygger nå målrettet opp en gruppe med dyktige kommentatorer, sier Gunnar Stavrum.

- Jeg ser fram til å blogge på Nettavisen om ulike samfunnsaktuelle temaer. Gjennom Nettavisen vi jeg nå langt flere lesere enn jeg ville nå med min egen blogg, sier Stormark til NA24.

Her finner du bloggen til Kjetil Stormark (http://maktogavmakt.nablogg.no/)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere