NA24.no

Storrengjøring i Songa-styret

Foto: Fotograf: Per Ervland (NA24)
Foreslår å bytte ut mer enn halvparten av styret.

Songa Offshore kan få et helt nytt styre om to uker. Mandag ble det kalt inn til en ekstraordinær generalforsamling hvor store deler av styret foreslås byttet ut.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge forslaget skal tre av fem styremedlemmer byttes ut. Valgkomiteen foreslår å beholde styreleder Arne Blystad og styremedlem Valborg Lundegaard, men Jon Christian Syvertsen, Gunnar Hvammen og Anette Mellbye foreslås erstattet med Erik Østbye, Trond Christensen og Nancy Charalambous.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Grunnen oppgis i en børsmelding å være at valgkomiteen har hatt møter med de største aksjonærene og ledelsen i selskapet, og har etter dette funnet frem til tre nye styrekandidater.

Østbye har siden 1983 vært i forskjellige selskaper knyttet til Arne Blystad Group, og er siviløkonom fra BI. Christensen er COO ved Songa i dag og Charalambous er advokat basert i Limassol i Kypros.

Generalforsamlingen i Songa skal også ta stilling til forslaget om å flytte hovedkontoret til Limassol i Kypros.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere