NA24.no


Ap-leder Jonas Gahr Støre i samtale med LOs neste leder Hans-Christian Gabrielsen på LO-kongressen.
Ap-leder Jonas Gahr Støre i samtale med LOs neste leder Hans-Christian Gabrielsen på LO-kongressen. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Støre går for delt celle med LOs neste sjef

Ap-leder Jonas Gahr Støre fleipet om å dele fengselscelle med LOs påtroppende leder Hans-Christian Gabrielsen dersom FpU vinner fram med korrupsjonsanklagene.

– De unge i Fremskrittspartiet besluttet i helgen å politianmelde meg for korrupsjon. Men like sikkert som kritikken mot oss, er det at vi står sammen, sa Støre da han under LO-kongressen onsdag tok det faglig-politiske samarbeidet mellom LO og Ap kraftig i forsvar.

Les også: NHO-sjefen ut mot LO og Ap

– Og blir vi dømt for korrupsjon, Hans-Christian, skal vi stå sammen da også. Havner vi i fengsel, går vi for felles celle, sa Støre til latter fra delegatene på LO-kongressen.

Det var under Frps landsmøte i helgen at FpU på oppfordring fra partinestor Carl I. Hagen varslet at Støre ville bli anmeldt for korrupsjon. Bakgrunnen er blant annet bevilgningen på 10 millioner kroner fra LO til Aps valgkamp sammenholdt med Aps løfter om å doble fagforeningsfradraget.

(©NTB)

Les også: Millionene strømmer inn til Ap

Har du sett denne videoen?

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere