Strippeklubb tømte kundes sparekonto

Strippeklubben Money Talks i Sandnes er klagd inn for brudd på skjenkereglene etter at den lot en kunde tømme sparekontoen sin på to timer.

Sandnes-ordfører Stanley Wirak (Ap) krever ifølge Stavanger Aftenblad en forklaring fra strippeklubben.

Ifølge avisen skjedde episoden fredag 7. februar. Etter en fuktig runde på byen i Stavanger og Sandnes havnet en kunde på Money Talks, der han i løpet av to timer svidde av 21.400 kroner på champagne og selskap av en håndfull av de kvinnelig ansatte på stedet. Så var lønns- og sparekontoen tom.

Kunden har nå klaget utestedet inn for brudd på skjenkereglene, ettersom han mener det kan dokumenteres og bekreftes at han var overstadig beruset da han ble sluppet inn på utestedet. Innehaver Osman Uzun på Money Talks avviser at kunden var synlig beruset og nekter å betale pengene tilbake.

– Alkoholloven ble ikke brutt, og kommunen vil få sin tilbakemelding etter at all dokumentasjon er innhentet, sier innehaverens advokat Svein Kjetil Lode Svendsen.

Sandnes kommune og Money Talks møtes for øvrig i retten i august – da fordi klubben har saksøkt kommunen for usaklig forskjellsbehandling. Sandnes kommune behandler denne uka et forslag om å nekte skjenkebevilling til steder som har stripping, erotisk dans, toppløsservering eller lignende. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.