NA24.no

Strøm-Erichsen får ny jobb

 FORLATER POLITIKKEN: Den tidligere Ap-toppen har fått ny jobb som rådgiver.
 FORLATER POLITIKKEN: Den tidligere Ap-toppen har fått ny jobb som rådgiver.
Sist oppdatert:

Tidligere forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen blir rådgiver og partner i det nordiske rådgivingsselskapet Rud Pedersen.

Strøm-Erichsen har tidligere vært forsvarsminister og helse- og omsorgsminister for Arbeiderpartiet, men går nå inn i rådgivningsbransjen.

– Etter 18 år som heltidspolitiker ser jeg nå fram til å gå tilbake til det private næringslivet. Det blir spennende å jobbe sammen med dyktige nordiske kolleger, sier Strøm-Erichsen i en pressemelding.

Administrerende direktør Morten Rud Pedersen sier ansettelsen av Strøm-Erichsen vil gjøre selskapets kunder i bedre stand til å forstå det politiske systemet, og å sørge for at kundene når fram i sin dialog med myndigheter og politiske beslutningstakere.

Rud Pedersen driver med strategisk og politisk rådgivning i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det norske kontoret ble åpnet i Oslo i fjor.

(NTB)
Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere