*Nettavisen* Økonomi.

Strør om seg med avtaler

Flere IT-selskap har signert rammeavtale med StatoilHydro.

01.07.09 14:30

Flere IT-selskaper melder onsdag at de har sikret seg avtaler med StatoilHydro.

NA24 -din næringslivsavis

Børsnoterte Bouvet er blitt tildelt en rammeavtale for leveranse av konsulenttjenester innenfor det de skriver er et bredt spekter IT kompetanseområder. Avtalen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i ytterligere to pluss to år.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

– Dette er en stor tillitserklæring fra StatoilHydro. Vi ser virkelig frem til fortsettelsen på et meget godt samarbeid. Avtalen representerer store muligheter, men også store forpliktelser, noe vi møter med stor entusiasme og ydmykhet, sier Nils Olav Nergaard, leder av Bouvet Vest og viseadministrerende direktør i Bouvet ASA.

EDB melder at de at de har blitt valgt som hovedleverandør av konsulenttjenester til StatoilHydro innen SAP og industriell IT. Avtalen har lik varighet og opsjonsstruktur som med Bouvet.

EgroGroup har også inngått en rammeavtale med det gigantiske oljeselskapet. Selskapet skal levere konsulenttjenester innen applikasjonsforvaltning, med samme ramme som de to foregående selskapene.

-Det er en stor ære at ErgoGroup blir primærleverandør av konsulenttjenester for StatoilHydro innenfor applikasjonsforvaltning. Avtalen viser vår solide kompetanse, forretningsforståelse og nærhet til kunden. StatoilHydro er en internasjonal aktør som opererer i en kompleks og teknologibasert bransje, og det er viktig at selskapet har tidsriktige og robuste løsninger som bidrar til å støtte opp under forretningen, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Også CapGemini melder fra om at de har vunnet en kontrakt med StatoilHydro. Selskapet skal levere konsulenttjenester innen IT, med hovedvekt innenfor prosjektledelse.

Selskapene opplyser ikke om verdien på avtalene.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.