NA24.no

Større nyhet i Fast

Sist oppdatert:
Orkla legger striden med Robert Keith død inntil videre. Det ventes en større nyhet fra IT-selskapet Fast Search & Transfer.

Det går frem av en kortfattet børsmelding sendt ut tirsdag morgen at Orkla godkjenner en utsettelse av den foreslåtte generalforsamlingen i Fast.

SISTE: Microsoft kjøper Fast

På denne generalforsamlingen hadde industriselskapet, som er storaksjonær i Fast, tenkt til å kaste ut de engelske investorene Robert Keith og Thomas Fussell. Slik blir det ikke nå.

NA24 - din næringslivsavis

Utsatt inntil videre
I meldingen heter det at at den bebudede ekstraordinære generalforsamlingen er utsatt på ubestemt tid. Den norske storaksjonæren har innkalt til ekstraordinær generalforsamling, og krevd nye styremedlemmer i Fast.

Flere medier antydet mandag at Fast-aksjens suspensjon fra Oslo Børs var knyttet til at Kredittilsynet nå gjennomgår regnskapene til IT-selskapene for perioden 2006 og 2007. Tidligere har Tilsynet varslet gjennomgang av 2005-tallene.

Etter det NA24 kjenner til skal suspensjonen ikke ha noe med Tilsynets gjennomgang. Spekulasjonene går nå i stedet på at Fast skal delta i en strukturell avtale. Det kan dermed dreie seg om sammenslåinger med andre selskaper i søkebransjen. NA24 har imidlertid ikke klart å få bekreftet disse spekulasjonene.

Thomas Fussell trakk seg i romjulen som medlem i valgkomiteen i Fast i protest mot Orklas handlemåte.

Fast Search & Transfer-aksjen er fortsatt suspendert på Oslo Børs.

- Noe spennende vil skje
Når Orkla går med på å utsette generalforsamlingen i Fast Search, så er det noe stort på gang, påpeker NA24s Magnus Klever, og mener det kan ta selskapet i en spennende retning.

204730

Se flere saker fra NA24-TV her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere