NA24.no

Studentstrøm til BI

Sist oppdatert:
Aldri før har så mange søkt seg til Handelshøyskolen BI.

Med studiestart rett rundt hjørnet ønsker Handelshøyskolen BI 3956 nye 1. års studenter velkommen til sine seks studiesteder.

NA24 – din næringslivsavis

Dette er en økning på 9 prosent sammenlignet med antall elever som stilte til første skoledag i fjor.

- Denne økningen viser at Handelshøyskolen BI har styrket sin posisjon. Stadig flere vordende studenter har blitt oppmerksom på at BIs satsing på kvalitet, faglig styrke og relevans fører til gode jobber etter studiene, sier rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI i en pressemelding.

Populært studie
Studiet med størst økning ved Handelshøyskolen BI, er økonomi og IT-ledelse med en økning på 69 prosent.

Det mest populære studiet er fortsatt økonomi og administrasjon med en økning på 18 prosent. Totalt utgjør det 776 nye førsteklassinger. Siviløkonomstudiet er fortsatt et av de mest populære studieretningene, men en økning på 38 prosent. Internasjonal markedsføring øker i popularitet og har en økning på 63 prosent og ønsker 308 elever velkommen.
58 søkere ønsker i år å studere entreprenørskap, og gir studiet en økning på 61 prosent.

Drammen øker mest
BI Drammen har størst økning av studiestedene, og starter i år opp med 127 studenter mot 93 i fjor. Trondheim hadde en økning på 29 prosent, med 407 nye ansikter i år. Oslo er fortsatt størst med 2527 nye studenter i 1. klasse. Det melder BI i en pressemelding onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere