Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Styreleder og hovedrolleinnhaver ute av styret

UTE: Daglig leder i WR Entertainment Tasmin Lucia-Khan (t.v.) fortsetter mens Ryan Wiik (i midten) og styreleder Jim Cardwell (t.h.) er ute.
UTE: Daglig leder i WR Entertainment Tasmin Lucia-Khan (t.v.) fortsetter mens Ryan Wiik (i midten) og styreleder Jim Cardwell (t.h.) er ute. Foto: Adrian Møller Haugan (Mediehuset Nettavisen)
Det skjer store omveltninger i Morgan Kane-selskapet WR Entertainment. Nå er både styreleder James Cardwell og styremedlem, gründer og opprinnelig hovedrolleinnhaver Ryan Wiik ute fra styret.

Selskapet sendte onsdag ut et referat hvor de opplyser at Cardwell er kastet av generalforsamlingen. Det var kjent allerede tirsdag at Ryan Wiik forlater prosjektet som han selv satt igang, nemlig filmatisering av Louis Mastersons Morgan Kane-filmer.

Les mer her: Morgen Kane-filmene blir milliard-eventyr

Det opplyses at Wiik forlater prosjektet på grunn av "artistiske uenigheter". Det var allerede meldt at Wiik hadde mistet hovedrolle som Morgan Kane i den planlagte storfilmen.

Les mer her: Nordmannen Ryan Wiik fjernet som Morgan Kane

-Påvirker ikke

Stemmer som representerer 58,3 prosent av aksjonærene stemte for at styreleder Cardwell skal avtre, mens 41,6 prosent stemte imot.

AKSJONÆR. Bjørn Kjos. 

-Avgangen til Cardwell påvirker ikke daglig drift av selskapet eller Morgan Kane filmen på noen som helst måte. Når det gjelder Ryan Wiiks oppsigelse, takker jeg Ryan for hans lidenskap og drivkraft for å bringe liv til filmprosjektet som grunnlegger av dette selskapet. Jeg vil bygge videre på det arbeidet han har gjort for WR, og jeg har full tillit til at vårt kreative team i Hollywood vil levere en fantastisk actionfylt Morgan Kane-film, sier konsernsjef Tasmin Lucia-Khan i en melding sendt ut onsdag.

VEKK: Norske Ryan Wiik skulle spille hovedrollen i Morgan Kane-filmen. 

To styremedlemmer igjen

Den eneste gjenværende styremedlemmen er ved siden av Lucia-Khan er nå Frode Foss, som til daglig er finansdirektør i Norwegian Air Shuttle.

WR Entertainment ble notert på Oslo Børs' Merkur Market tidligere i år og har fått inn blant annet Bjørn Kjos som aksjonær.

Les mer her: Norske milliardærer satser på Morgan Kane

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!