NA24.no

Styremedlem prøvde å si fra

Sist oppdatert:
Tidligere styremedlem i Sponsor Service, Stig Eide Sivertsen, etterlyste bedre økonomirapportering og ryddigere regnskap. Det skjedde aldri.

I dag forklarte Stig Eide Sivertsen, konserndirektør i Telenor Broadcast og tidligere styremedlem i Sponsor Service, seg for retten. Han forklarte at han gjentatte ganger prøvde å sette søkelyset på selskapets dårlige håndtering av regnskapene, og at han var bekymret for den økonomiske situasjonen i Sponsor Service.

NA24 - din nye næringslivsavis

Sivertsen ble styremedlem i Sponsor Service i desember 2000 etter at Telenor Broadcast gikk inn som aksjonær i selskapet ved å kjøpe 600.000 aksjer til en samlet verdi på 48 millioner kroner. Dette la grunnlaget for en rammeavtale rundt TV-rettigheter mellom Sponsor Service og Telenor Broadcast.

Til tross for at avtalen rundt TV-rettighetene aldri ble fullført, inntektsførte Sponsor Service totalt 9,1 millioner kroner fordelt på tre perioder i 2001-2002.

Ikke kjent med inntektsføringene
Da Politiadvokat Bård Thorsen spurte Sivertsen om han var kjent med disse inntektsføringene, og om Telenor Broadcast faktisk hadde kjøpt TV-rettigheter av Sponsor Service svarte Sivertsen at han ikke var kjent med at dette skulle ha skjedd.

- Nei, vi kjøpte aldri noen TV-rettigheter av Sponsor Service. Den inntekstføringen det er snakk om ble jeg ikke kjent med før etter konkursen, svarte Sivertsen i retten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere