NA24.no

Styret taus om Super-Une

Sist oppdatert:
Styret gir ikke anbefaling til aksjonærene om salg

Styret i SuperOffice ønsker ikke gi en klar anbefaling til aksjonærene i selskapet om å selge aksjene sine til Une Amundsen. Super-Une har et ønske om å ta SuperOffice av børs.

NA24 - din næringslivsavis

Amundsens bud til aksjonærene er på 31 kroner per aksje. Styret har i forbindelse med budet hyret inn meglerhuset Orion Securities for en verdivurdering av selskapet. Orion Securities har også foretatt en undersøkelse av mulighetene for konkurrerende bud.

Tilbudsprisen på 31 kroner utgjør ifølge meglerhuset en premie på henholdsvis 14,8 prosent, 7,7 prosent, 8,1 prosent og 6,3 prosent i forhold til den volumveide aksjeprisen ved Oslo Børs i perioden én dag, 30 dager, 60 dager og 90 dager. Disse beregningene er gjort med utgangspunkt forut for 18. august 2008, da SuperInvest AS, Une Amundsens private investeringsselskap, offentliggjorde sin intensjon om å fremsette tilbudet.

- Styret finner ikke å kunne gi en klar anbefaling med hensyn til om budet bør aksepteres. Aksjonærene må selv vurdere budet basert på sine egne investeringspreferanser og de momenter som er omtalt i denne uttalelsen, sier styret i en pressemelding.

De anbefaler imidlertid at kortsiktige investorer aksepterte budet. De tror ikke på et annet bud på kort sikt.

SuperInvest AS har opplyst om en tvangsinnløsning av resterende aksjer dersom det frivillige tilbudet får en aksept på mer enn 90 prosent. Amundsen sitter per i dag med 10.537.415 aksjer i SuperOffice, gjennom SuperInvest. Det tilsvarer 53,9 prosent av den totale aksjebeholdningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere