NA24.no

Styrtrik hund har gått i dekning

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Verdens rikeste hund må gjemme seg for kidnappere.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Amerikanske Leona Helmsley var en søkkrik kvinne som ledet et multinasjonalt eiendoms- og hotellkonglomerat. Den velstående og mektige kvinnen ble på 80-tallet betegnet som grådigheten selv, i amerikansk presse, etter at hun i 1988 ble dømt for skatteunndragelse. Når hun gikk bort tidligere i år lot hun hunden, «Trouble», arve 12 millioner dollar, mens barnebarna ikke fikk noe som helst.

NA24 - din næringslivsavis

Den arven truer nå hunden hennes, ifølge amerikanske medier.

Flere trusler
Den lille hvite malteseren har nemlig flyktet hals over hode til Florida da kriminelle har sett på hunden som et lett bytte de kan kreve løsepenger for.

- Vi har mottatt flere trusler om kidnapping av hunden, så det var et stort problem for oss etter at Leona gikk bort, sier John Codey, en venn av Leona.

Det kidnapperne imidlertid antakelig ikke er klar over er at hunden er svindyr i drift. Det er anslått at de dyre vanene den har tillært seg, som å kun spise mat tilberedt av kokker, koster rundt 300.000 dollar, rundt 1,5 millioner kroner, i året.

Barnebarna fikk ingenting
Den eksentriske kvinnen sørget for å sikre levningene sine en kongelig bolig. Hun gikk like gjerne bort og kjøpte seg et Mausoleum for 1,4 millioner dollar før hun døde. I tillegg har hun etterlatt tre millioner dollar slik at mausoleet får seg en skikkelig omgang såpevask minst en gang i året.

- Jeg dikterer at når min hund, Trouble, dør, skal restene av henne bli begravd i Helmsley mausoleum, skrev kvinnen i testamentet, ifølge CNN.

Men selv om to av barnebarna ikke mottok noe som helst var det andre som kunne glede seg. Broren hennes skal være tilgodesett med flere millioner, det samme skal to andre barnebarn, så lenge de besøker faren deres grav minst en gang i året, og sjåføren som fikk en bonus på 100.000 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere