NA24.no

Subsea 7 sier opp 70 offshoreansatte


MÅ KUTTE: Her hilser kronprins Haakon hilser på prisvinnerne av «Ship of the year» som i 2013 gikk til Seven Viking som eies av Eidesvik / Subsea 7 og ble bygget og designet av Ulstein gruppen.
MÅ KUTTE: Her hilser kronprins Haakon hilser på prisvinnerne av «Ship of the year» som i 2013 gikk til Seven Viking som eies av Eidesvik / Subsea 7 og ble bygget og designet av Ulstein gruppen. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
70 ansatte i oljeserviceselskapet mister jobben på grunn av lav aktivitet i oljebransjen.

– I tillegg vil det bli permitteringer. Etter nedbemanningen vil det være rundt 120 ansatte offshore, sier kommunikasjonssjef Jan Roger Moksnes i Subsea 7 til Stavanger Aftenblad.

Tillitsvalgt i Industri Energi, Stig Roar Lyse Rødne, bekrefter at fagforeningene har vært i drøftinger med bedriften om nedbemanninger.

– De ansatte som jobber offshore merker det på kroppen. Men aktiviteten har falt, og det er helt klart at det er mindre å gjøre, sier Rødne.

Selskapet satte i mai i gang et omfattende spareprogram, og bestemte seg da for å redusere flåten med 11 fartøy, samtidig som 2.500 stillinger forsvant globalt. I Norge mistet 180 ansatte jobben. (©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere