Superluksus revet bort

Foto: (Privatmegleren/Finn.no)

Penthouseleiligheten har alt ditt hjerte kan begjære.

29.01.10 08:08

Øvre Ullern Terrasse 3A i Oslo er et nytt eksklusivt boligprosjekt som skal stå ferdig til sommeren.

Rosinen i pølsa er toppleiligheten til 25 millioner kroner som nå er solgt på kun en uke.

Den er på 250 kvadratmeter over tre plan. Praktutsikten på nesten 360 grader - fra Groruddalen i øst til Bogstadvannet i vest - kan nytes fra tre forskjellige terrasser på til sammen 244 kvadratmeter.

SELGE BOLIG? Finn megler

Meglerne Jon Kvisgaard og Anders Lysholm hos Privatmegleren Residence er strålende fornøyd med å ha fått napp etter bare en ukes annonsering.

- Dette er etter vår mening Oslos beste leilighetsprosjekt. Det er grunnen til at det er utsolgt, og at vi solgte mye også under den såkalte finanskrisen, sier Jon Kvisgaard til Nettavisen.

Leligheten har tre stuer med hver sin gasspeis, 4 soverom - hvorav tre er tilknyttet eget bad. Det er 2,5 meter under taket, og deler av stuen er åpen opp mot andre etasje.

Stue, spisestue, kjøkken, samt tre av soverommene med tilhørende bad, ligger i første etasje, fordelt på 180 kvadratmeter. Fra denne etasjen er det utgang til en syd- og vestvendt terrasse på snaut 60 kvadratmeter. I andre etasje ligger en stue nummer to med gasspeis, samt et soverom med tilhørende bad. Denne etasjen på 62 kvadratmeter er omgitt av en gedigen terrasse - 120 kvadratmeter - som dekker tre av sidene.

Øverst ligger et lite utsiktsrom omgitt av en toppterrasse på 66 kvadrat. Ellers byr standarden på vannbåren varme i alle rom, eikeparkett i stuen, og videobasert porttelefon med fjernbetjening av inngangsdør og garasjeporter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Privatmegleren/Finn.no)

Kvisgaard mener markedet for luksusleiligheter nå er veldig godt. Tilbudet er mindre enn for villaer i tilsvarende prisklasse.

Leiligheten i Ullern Terrasse 3A er blant de aller dyreste leilighetene som er omsatt. Kvadratmeterprisen ligger i området 100.000 kroner.

Tidligere i år ble en moderne leilighet på 330 kvadratmet omsatt i Kristinelundveien på Frogner. Denne rekordleiligheten gikk for 36 millioner kroner. Høsten 2009 løsnet det også for tidligere malermester John Brendmoe, som fikk solgt sin luksusleilighet på Tjuvholmen ved Aker Brygge. Han ville opprinnelig ha 33 millioner for den moderne luksusleiligheten, men måtte til slutt ta til takke med cirka 25 millioner.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

Minkreditt:Finn det billigste forbrukslånet.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.