NA24.no

SuperOffice fortsatte veksten

Sist oppdatert:
Tross tidlig påske og en sterk krone økte topplinje for SuperOffice.

Programvareselskapet SuperOffice fortsatte å vise vekst i første kvartal, men marginene ble lavere enn i samme periode i fjor.

NA24 - din næringslivsavis

Se presentasjonen her: Presentasjon

SuperOffice som leverer programvare og tjenester oppnådde i første kvartal en omsetning på 83 millioner kroner, en økning på 9 prosent i forhold til samme periode i fjor. Driftsresultatet falt derimot fra 16,5 millioner kroner i første kvartal 2007 til 16,2 millioner i årets tre første måneder.

Krone og påske
Med 62 prosent av omsetningen utenfor Norge så ble omsetningen og marginene påvirket negativt av den sterke kronen i første kvartal, men også av at påsken i år kom i mars. Den tredje komponenten SuperOffice peker på som dro ned var at tjenestesalget falt som følge av økt salg gjennom partnere.

Resultatet før skatt endte på 16,9 millioner kroner, ned fra 20,1 millioner i samme periode i fjor. Det er lavere finansinntekter som trekker ned.

- For 2008 som helhet ser selskapet positivt på utviklingen i de vesentlige markedene hvor SuperOffice har egen virksomhet, men som nevnt i tidligere rapporter vil utviklingen i de respektive markedene variere noe fra kvartal til kvartal avhengig av når større kontrakter avgjøres, skriver styret om de videre utsiktene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Mest lest