Superparet punger ut til eks-hushjelp

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim inngikk forlik med amerikansk eks-hushjelp. Her på prinsesse-brullyp i Stockholm i 2013.

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim inngikk forlik med amerikansk eks-hushjelp. Her på prinsesse-brullyp i Stockholm i 2013. Foto: Lise Åserud (NTB Scanpix)

Milliardærparet Trøim og Midelfart punger ut 185.000 kroner til eks-hushjelp etter bitter retsstrid.

09.02.15 08:22

Tor Olav Trøim og Celina Midelfart betaler 185 000 kroner for å få søksmålet fra den tidligere hushjelpen i Miami ut av verden. Det skriver Dagbladet torsdag.

Finansparet har vært rykende uenige med sin tidligere hushjelp Saasha Rodríguez. Hun jobbet for dem i luksusboligen deres i Miami, og har saksøkt dem for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven, manglende overtidsbetaling og usaklig oppsigelse.

Til sammen krevde hun drøyt to millioner kroner fra kjendisparet.

Paret mener hele søksmålet var fullstendig grunnløst, og har overfor Dagbladet ikke lagt skjul på at de har opplevd den bitre rettsstriden som særdeles frustrerende og tidkrevende.

Forholdet til eks-hushjelpen ble neppe bedre av at hun i januar forlangte et besøksforbud rettet mot det norske kjendisparet og deres medarbeidere – og fikk medhold i dette – fordi hun sa hun fryktet for sitt og barnas liv.

Nå har Trøim og Midelfart likevel valgt å inngå forlik for å få saken ut av verden.

Etter det Dagbladet kjenner til, vil forliket innebære at hushjelpen får utbetalt 24 000 dollar (om lag 185.000 kroner).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.