NA24.no

Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Svakere for Hagens nettbutikk

Millionfall for Komplett.

Komplett leverte en samlet omsetning på 956,6 millioner kroner i tredje kvartal år sammenlignet med 1.020 millioner kroner i tredje kvartal i fjor, tilsvarende en reduksjon på seks prosent. Videreført virksomhet viste en omsetningsnedgang på fire prosent.

Videre omsatte Komplett for 337,9 millioner kroner i september år sammenlignet med 368,8 millioner kroner i samme måned i fjor. Det er ned åtte prosent for selskapet.

Videreført virksomhet viste en omsetningsnedgang på syv prosent, heter det. Selskapets kvartalsrapport for tredje kvartal legges frem 28. oktober

I september var direktesalget 225 millioner kroner mot 240,8 millioner kroner for samme måned i fjor. En nedgang på syv prosent.

Forhandlersalget utgjorde 112,9 millioner kroner mot 127,8 millioner kroner i samme måned i fjor. En nedgang på tolv prosent.

Samlet direktesalg i tredje kvartal endte på 640,6 millioner kroner mens samlet forhandlersalg i tredje kvartal endte på 316 millioner kroner som er ned ni prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere