*Nettavisen* Økonomi.

Svakere fra Mamut

Eilert Hanoa leverte et resultat helt på det jevne, men melder om ny strategisk partner.

29.10.09 08:43

IT-programvare og tjenesteselskapet Mamut leverte resultater helt på det jevne i tredje kvartal.

Millioner på bok
Driftsresultatet før avskrivninger endte på 18 millioner kroner av en omsetning på 113,8 millioner kroner. På samme tid i fjor var driftsresultatet før avskrivninger på 20,4 millioner kroner av en omsetning på 116,2 millioner kroner. Det rene driftsresultatet i andre kvartal var på 2,9 millioner kroner, mot 6,1 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Resultat før skatt falt til 1,1 millioner kroner, mot 3,1 millioner kroner i fjor.

Toppsjef og gründer Eilert Hanoa & Co. har nå 42,2 millioner kroner på bok. Selskapet har justert noe ned på antall ansatte i perioden, og har nå 480 ansatte.

Ny partner
I kvartalsmeldingen fra Hanoa kommer det frem at han ser for seg en annonsering av ny strategisk partner snarlig.

- Strategiske partnerskap: Nær forestående offentliggjøring av strategisk partnerskap, heter det i kvartalsrapporten. Dermed er det bare å vente i spenning.

Ellers skriver Hanoa dette om fremtidsutsiktene:

- Mamut er godt posisjonert for videre vekst og forbedret resultat i alle markeder. Selskapet opprettholder sitt fokus på å etablere og forsterke strategiske samarbeid med internasjonale partnere i ulike markeder for å øke distribusjonen av Mamuts produkter og tjenester. Selskapet ser et betydelig vekstpotensial som følge av lanseringen av Mamut One kombinert med eksisterende kundebaser i oppkjøpte enheter, heter det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.