NA24.no

Svartmalte Malerservice

Sist oppdatert:
- De velger å henge ut et stort og seriøst firma som lovbrytere i pressen, sier daglig leder.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Ledelsen i Malerservice Norge var mistenkt for å ha bokført fiktive fakturaer for rundt 35 millioner kroner fra underleverandører i sine regnskaper. Dette gjøres det nå full rettrett på, ifølge en pressemelding.

NA24 - din næringslivsavis

Det fremkommer at kemneren og skattefogden gjør helomvending og opphever all arrest de har i konti, fordringer og utstyr i selskapet. Dermed har selskapet igjen kan fullføre alle prosjekter som avtalt.

- Malerservice Norge har hele tiden vært drevet i tråd med lover, regler og god forretningsskikk. Derfor har vi samarbeidet med politiet om å få klarlagt alle fakta i saken slik at vi raskt kunne bli ferdige med den ubehagelige situasjonen, Vi er glade for at politiet, kemneren og skattefogden arbeidet raskt og bidro til å vise at vi driver skikkelig, sier daglig leder i Malerservice Norge, Gani Zumberi, ifølge meldingen.

- Vi er overrasket over fylkesskattekontorets fremgangsmåte. De mistankene de satt med kunne lett vært avkreftet ved et vanlig bokettersyn. Isteden velger de altså å henge ut et stort og seriøst firma som lovbrytere i pressen, og sette både arbeidplasser og prosjekter i fare ved å ta arrest i selskapets likviditet. Det sier seg selv at det er grenser for hvor lenge et håndverkerfirma kan holde driften i gang uten å ha tilgang på sine egne penger, sier Zumbari.

Les også: Malte strek i regningen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere