NA24.no

Svenske kontrakter til Data Respons

Foto: Foto: Data Respons/Tonje Hurum
Har sikret seg millionoppdrag like før julen setter inn.

Data Respons skal levere tjenester og produkter til en verdi av ti millioner svenske kroner til et ledende børsnotert selskap innen industriell automasjon, et opplyser selskapet i en børsmelding.

-Kunden vil spare både tid og kostnader ved at de outsourcer utviklings- og leveransefasen til Data Respons. I tillegg slipper kunden å forholde seg til mange parter. Uansett hvor mange underleverandører som deltar sørger vi for at alle arbeider etter én samlet prosjektplan med ett felles eierskap. Det stiller spesielle krav til god prosessforståelse, prosjektledelse og et sterkt partnernettverk kombinert med erfaring fra tilsvarende utviklings- og designoppdrag, kommenterer administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons.

IT-selskapet mener at det fremtidige potensialet er betydelig. Avtalen gjelder utvikling, industrialisering og volumleveranse.

Ifølge meldingen vil utviklingsfasen vare frem til andre kvartal etterfulgt av volumleveranser.

Hoveddelen av kontraktene skal leveres i 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere