NA24.no

Svenske millioner til Powel

Sist oppdatert:
IT-selskapet har sikret ny energikontrakt

IT-selskapet Powel har tegnet avtale med Leksand-Rättvik Elnät, et datterselskap av Dala Energi.

NA24 - din næringslivsavis

Database
Avtalen omfatter leveranse av Powels måledatabase, Powel MDMS, med funksjonalitet for blant annet kvalitetssikring, lagring, avregning, fakturaunderlag og håndtering av målerutrustning med tilhørende arbeidsordre.

Kontrakten har en verdi på 4 millioner svenske kroner (3,43 millioner norske), med opsjoner som kan øke verdien med ytterligere 2,5 millioner svenske kroner.

I drift om et år
Løsningen ventes å være i drift i juni 2009.

Fornyet avtale
Powel melder også om at de har inngått en fornyet partner- og vedlikeholdsavtale med Statkraft Energi. Verdien av avtalen er oppgitt til minimun 12 millioner kroner årlig.

Formålet med partneravtalen er å regulere samarbeidsområder mellom Statkraft og Powel i den hensikt å forsyne Statkraft med markedsledende og fremtidsrettede programsystemer og spisskompetanse innen energidisponering, hydrologi, produksjonsplanlegging og vedlikeholdsplanlegging. I tillegg omfatter avtalen assistanse i daglig drift, arbeidsprosessutvikling, prosjektledelse, arkitektur- og forretningsutvikling. Avtalen fastlegger gjensidige vilkår og betingelser for leveranse av programvare og tjenester samt gjennomføring av oppdrag knyttet til slik levering. Partneravtalen gjelder for en 1-års periode, med mulighet for forlengelse etter avtale mellom partene, ifølge en børsmelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere