*Nettavisen* Økonomi.

Svenske rystet over Odeon

- Odeon får Stureplan til å fremstå som et spleiselag for loffere.

31.08.07 23:27

Utestedet Odeon på tirsdager har blitt champagnekveld for Oslo-meglerne. Det er ingen hemmelighet at både penger og elde dråper flyter. Men at en svenske som er godt kjent med Stureplan, svenskenes egen tumleplass for de rike og vellykkede, blir himmelfallen av å besøke Odeon på forretningsreise - det er en overraskelse.

NA24 - din næringslivsavis

- Noe galt virker å ha hendt i Norge, skriver gjesten som kaller seg «Redaktionen» på Finansblogg.com.

- Vakre jenter
«Redaktionen» havnet på utestedet, eller restauranten, som vedkommende kaller det, uten å vite hva som ventet.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Proppfullt og gigantisk kø for å komme inn på stedet allerede klokken 20. På en tirsdag. Det virket som det bare fantes to typer gjester på restauranten: finansmeglere og 23-årige kjempevakre norske jenter, skriver den svenske gjesten.

Norske medier har omtalt flittig de såkalte finanskveldene på stedet i Hegdehaugsveien. Dagens Næringsliv fikk akkurat påpekning av PFU for å ha skjenket noen av de unge vakre kvinnene for å rapportere om champagneglamour i skyggen av finansmeglerne.

- Ny nasjonalsport
- Norges nye nasjonalsport virker å sende champagneflasker til hverandre. Først dundret Carnegie-bordet over en champagneflaske til bordet med de peneste jentene. Da svarte guttene fra nystartede Arctic opp og dundret over en finere flaske til samme bord. Dermed våknet hedgefond-gjengen opp og sendte over en magnumflaske og til slutt var det «de store finansmennenes» tur å sende over to magnumflasker, skriver «Redaktionen».

Flaskene ble sendt i så hurtig tempo mellom munnfuller med carpaccio, uten at et eneste øyenbryn ble hevet - bortsette fra svenskens.

- Jeg vet ikke om det jeg beskuet er begynnelsen på begynnelsen eller begynnelse på slutten eller slutten av slutten, men sykt var det i alle fall. Odeon får Stureplan til å fremstå som et spleiselag for loffere, skriver «Redaktionen».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.