NA24.no

Svenske VM-kommentatorer involvert i stygg bilulykke

TV4-kommentatorene Jesper Hussfelt og Anders Andersson slapp med skrekken etter at bilen de satt i kolliderte dagen før Sveriges VM-kamp mot Sveits.

– Jeg trodde det var over. Jeg trodde vi skulle dø, sier en rystet Jesper Hussfelt til Expressen.

Duoen var på vei fra Nizjnij Novgorod til St. Petersburg etter at de måtte steppe inn for en syk Lasse Granqvist. De landet i kraftig regnvær i St. Petersburg mandag.

– Vi bestilte en Uber for å komme oss på hotellet. Så fort vi kom ut på ringveien inn mot byen, begynte sjåføren å kjøre veldig fort og farlig, sier Hussfelt.

Det fantes ikke bilbelter i baksetet der TV4-profilene satt. Da en bil foran dem forsøkte å ta en U-sving, fikk bilen VM-kommentatorene satt i vannplaning i regnværet. Utrolig nok traff de bare bakparten på den andre bilen.

– Det gikk veldig fort. Det så ut som vi skulle gå rett inn i den andre bilen, men på et eller annet vis klarte vår sjåfør å få litt kontroll og vi traff bare bakparten på den andre bilen, forteller Anders Andersson.

– Sjåføren tro inn bremsen samtidig som begge airbagene løste ut og det var både vann og røyk i hele bilen. Det ble panikk og vi gjorde alt vi kunne for å komme ut. Det er ufattelig at det ikke gikk verre. Jeg fikk bare skrubbsår i panna og på armen, sier en lettet Andersson til Expressen.

En kvinne i baksetet på den andre bilen var full av blod og ble sent til sykehus i ambulanse. Til tross for å ha vært med i den stygge ulykken, bestemte Hussfelt og Andersson seg for å kommentere tirsdagens åttedelsfinale i fotball-VM mellom Sverige og Sveits.

(©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere