Sverres nye jobb tar maks fem minutter i uka

Foto: Privat (Privat)

- Kan ikke huske å ha vært så drøy tidligere

Partyfikseren, Sverre Goldenheim, får sin egen faste spalte på statskanalens nye radiosatsing, NRKP13.

- Spalten er veldig kort og heter «Sverre Goldenheim presenterer ukas partylåt». Det er på programmet til Siri Knudsen i nye NRKP13, sier Goldenheim, til Nettavisen NA24.

Han vet ikke helt hvorfor kanalen ønsket nettopp han som fast innslag på den nye kanalen.

- Det er ikke mer Hokus Pokus enn at jeg hver onsdag skal presentere en låt som jeg velger selv, og komme med en kort begrunnelse av låtvalget. Men en spalte er en spalte, akkurat som en spade ikke en koffert, sier Goldenheim, som takket ja fordi han er særdeles glad i musikk.

- For det andre så satser jeg på å slippe å betale NRK-lisens, ever again!

Hvor mye Goldenheim får betalt for det ukentlige oppdraget er enda usikkert, men noen fulltidsbeskjeftigelse er ikke NRK-jobben.

- Jeg blir å høres på radioen maks fem minutter i uka, tipper jeg, sier han.

- Ikke skandaleradio
Partyfikseren, som blant annet lever av å promotere de eksklusive BAR-utestedene, har ved flere anledninger fått mye oppmerksomhet rettet mot seg etter å ha delt bilder og utsagn på sosiale tjenester som Facebook, Twitter og Instagram.

Foto: (NRK)

Blant annet ble det rabalder da han la ut om sitt sexliv i NRK-programmet, Trygdekontoret i 2011. Mye oppmerksomhet fikk lysluggen da han for et par år siden ble kastet ut av Twitter etter at han hadde delt noen svært så pikante bilder med sine 5300 følgere.

- Du har tidligere uttalt deg ganske frittalende i media. Hvor drøy blir denne spalten?

- Kan ikke huske å ha vært så drøy tidligere. Spalten blir nok et barneskirenn fra min side, sier Goldenheim, som har fått frie tøyler til etter samtale med programleder Siri Knudsen.

- Jeg har ikke tenkt å lage noen form for skandaleradio her. Skal bare dra fram noen gla`låter akkompagnert med noen gullkorn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.