NA24.no

Foto: Foto (Politiet)

Svindelmillionene sunket i jorden

Sist oppdatert:
Nordea-svindleren begjæres for ytterligere fire uker i varetekt.

Etter at NA24 første gang avslørte den utrolige Nordea-svindelen, har politiet jobbet på spreng for å få fatt i 60 millioner kroner som er borte.

Totalt forsøkte hovedmannen, kristiansunderen Lars-Erik Martinsen å overføre 89 millioner kroner fra Nordea-kontoen til en av Norges rikeste kvinner, Randi Nilsen.

Ifølge politiinspektør Gro Smogeli har ennå ikke pengene kommet til rette. Politiet har blant annet søkt etter pengene i Dubai, men så langt uten resultater. Dermed kan det bli vanskelig å finne millionsummen i en av norgeshistoriens største svindelsaker.

Går for fire nye uker
Onsdag fremstilles Lars-Erik Martinsen for varetektsfengsling i Oslo Tingrett. Smogeli sier til NA24 at politiet ønsker at Martinsen får fire nye uker i varetekt.

- Er det noen nye siktede i saken?

-Det er ingen radikale endringer, sier Smogeli til NA24.

Martinsen skal heller ikke ha kommet med nye innrømmelser i saken.

Utrolig svindel
Som NA24 avslørte for under fire uker siden skal en mann og en kvinne i juli ha kommet til en Nordea-filial på Tveita i Oslo. Der utga kvinnen seg for å være Randi Nilsen. Mannen er altså 35 år gamle Lars-Erik Martinsen.

Begge er siktet i saken, sammen med kassereren ved Nordea-filialen på Tveita.

Advokat Steinar Glimsholt har konsekvent nektet å kommentere noe rundt forholdene til saken til sin klient Lars-Erik Martinsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere