NA24.no

Svindlet hamburgerkundene

(Scanpix)
En Mc Donalds-ansatt tiltales for bedrageri.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

En 23-åring som jobbet på McDonalds i Karlstad mistenkes for å ha notert ned flere kunders kortnummer, og etterpå shoppet på nettet med dem, skriver expressen.

NA24 - din næringslivsavis

Nå tiltales mannen for grovt bedrageri.

23-åringen skal ha kjøpt en plasma- TV, et digitalkamera, tre- fire mobiltelefoner, en ekstern harddisk, dataspill og togreiser til en verdi på nærmere 60.000 kroner.

Når hamburgerkundene betalte med kort, skal 23-åringen ha skrevet ned CVV- koden på kortets bakside. Deretter skal han ha logget seg inn på naboens trådløse internett, og foretatt mengder med bestillinger i falskt navn.

- Navnet han fant på oppga han sammen med en /co- adresse. Han klistret en lapp på leilighetsdøren sin, slik at den som leverte pakken skulle finne frem, sier aktor Niclas Wargren.

Totalt 16 kunder har mistet store summer penger, og 23-åringen har erkjent straffskyld for noen av forholdene. De andre forholdene beskylder han en bekjent for å ha gjort.

De to beskyldes for å ha samarbeidet om forholdene. Den andre mannen har nemlig jobbet i Burger King, og kommer til å bli tiltalt for lignende brudd.

- De fornekter dette, men innrømmer at de har diskutert metoden, sier Wargren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere