NA24.no

«Synes det er morsomt å erte Trygve Hegnar»


Reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen slår knallhardt tilbake, etter å ha blitt kalt løgner og sjarlatan av Finansavis-redaktør Trygve Hegnar i dag.
Reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen slår knallhardt tilbake, etter å ha blitt kalt løgner og sjarlatan av Finansavis-redaktør Trygve Hegnar i dag. Foto: Privat (Facebook)
Sist oppdatert:
Reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen slår tilbake i feiden mot Finansavisens redaktør Trygve Hegnar.

Det begynte som en kommentar i Finansavisen 8. juli, og har fortsatt som en sommerføljetong på Facebook-siden til Ingebrigt Steen Jensen.

Og i dag braket partene sammen, da Trygve Hegnar klinket til med en bredside: - Ingebrigt Steen Jensen lyver så det renner av ham.

Les saken: Hegnar i ellevill krangel med Ingebrigt Steen Jensen

Spørsmålet er om Hegnar spådde et krakk, slik Ingebrigt Steen Jensen hevder og Hegnar benekter. Siden Trygve Hegnar skrev sin kommentar, har aksjekursene ved Oslo børs steget med 3,5 prosent.

Trygve Hegnars kommentar stod på trykk i Finansavisen 8. juli. Dagen før slutten børsen (OSEBX) på 615,76 poeng. Akkurat nå står den i 637,38 poeng - altså en oppgang på 3,5 prosent.


«Rødglødende raseri»
Nå har Ingebrigt Steen Jensen besvart bredsiden i en gjestblogg, med tittelen «Trygves trauste tips og rødglødende raseri».

Steen Jensen innrømmer at han synes det er morsomt å erte Trygve Hegnar av og til, men skriver at han forsøker å holde seg for god for personkarakteristikker: - Vi har verken kalt ham «oppblåst», «kunnskapsløs», «livsfarlig» eller «en mann med et betydelig mindreverdighetskompleks», og vil fortsatt holde oss for gode for den slags, skriver Ingebrigt Steen Jensen på gjesteblogg og på sin Facebook-side.

Delte meninger
På Facebook-siden henger flere som har fått hard medfart i Kapital og Finansavisen seg på, og støtter reklamemannen.

Den kjente kommentatoren og læreren på Markedshøyskolen, Trond Blindheim, mener at Hegnar har «uoffisiell norgesrekord i å skjelle ut folk».

Tidligere Arbeiderparti-politiker og NetCom-direktør Trygve Tamburstuen: - Veldig bra, Ingebrigt - dette gjør du godt og elegant.

Ole Henrik Werring, tidligere toppsjef i Ogilvy & Mather, sier at han koser seg av dette: - Hegnar er henvgjerrig og hissig og vil for all del ikke innrømme en eneste feil, mens Ingebrigt lener seg tilbake og ler av ham. - Kostelig.

«Fantastisk klokt økonomi-hode»
I debattfeltet på Nettavisen er meningene mer delte.

- Hegnar har et fantastisk klokt økonomi-hode. En av få i Norge som faktisk vet  hva han driver med. Ingebrigt er, vel, Ingebrigt, skriver en.

Og en annen tilføyer: - Har stor sans for Hegnar som redaktør og frittalende skribent. Han våger å kalle en spade for en spade.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere