*Nettavisen* Økonomi.

Takket nei til Victoria's Secret i Oslo

Victoria's Secret er på vei til Oslo, men Carl Erik Krefting og Søylen eiendom sa nei.

28.10.15 10:59

(Estate Nyheter): - Dette er ikke high end-konseptet deres, men det samme som man får kjøpt på flyplasser rundt omkring i verden. Det vil si billig kosmetikk og noe undertøy. Det ville ikke vi ha hos oss, sier Carl Erik Krefting.

Hadde de kommet med en komplett kolleksjon ville svaret fra Søylen vært et annet.

- Da hadde de fått leie hos oss, men det de kommer med nå er ikke high end, sier Krefting.

Les også: Søylen skal handle for milliarder

- Ikke meg bekjent

Det ble for noen dager siden kjent at undertøyskjeden, som er kjent for å tilby sexy undertøy, skal etablert seg med to butikker i Oslo. Den ene kommer på Oslo City og den andre skal være på Karl Johan.

Krefting og Christian Ringnes var to potensielle huseiere, sistnevnte med Grand Cafe-lokalene, men Krefting ville altså ikke ha dem. Ringnes sier til Estate Nyheter at han bekjent, så er de ikke på vei inn i noen av hans lokaler. Han hadde trolig visst det.

Hvor på Karl Johan undertøyskjeden skal etablere seg, er derfor fortsatt usikkert.

Les også: Selger landemerke på Karl Johan

Les også: Luksus har løftet leieprisene

Seks stillinger

Det er nettstedet MinMote.no som forteller at den populære undertøyskjeden skal åpne to butikker i Oslo sentrum før jul, den ene i handlegaten Karl Johan og den andre på kjøpesenteret Oslo City.

Les også: Ikke fint nok for utenlandsk luksus

Les også: Disse kjedene vurderer Norge

De har funnet ut dette via hjemmesidene til NAV, hvor det har blitt utlyst seks stillinger, tre til hver butikk. Det ser ifølge nettsiden ut til at det er Victoria's Secret Beauty & Accessories som først skal åpne i hovedstaden. Her får man tak i skjønnhetsprodukter som sminke, hårprodukter og parfyme, men også et lite utvalg klær fra underlinjen PINK, skriver MinMote.

Les flere saker fra Estate Nyheter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.